Tercer dia del viatge: Ràfting

Hola cantaires que no heu vingut al viatge.

Avui les encarregades de donar-vos enveja som: l'espectacular ROSSA Magalí, la tremenda CASTANYA Clara Jorquera i la preciosa, bonica i tia buena,  però sobretot, PÈL-ROJA, Cristina (Ja ens podeu anomenar els àngels de Sinera).

Tot ha començat amb un bon esmorzar i cap a l'autocar que hi falta gent! El trajecte fins a Campo ha estat d'uns 75 minuts de música disco amb temazos com I'm sexy and I know it o Rabiosa tot i que el públic aclamava la Danza Kuduro.
 

Hem arribat al poble molt contents i després d'un gran refresc ens hem posat els neoprens, les sabates neoprenes, l'armilla salvavides i el casc, caminant cap al riu hem anat i allà ens han donat les instruccions, seguidament hem pujat a les barques en grups de sis i ens hem llençat a la gran aventura que ens esperava, inolvidable i perillosa... a alguns encara ens queden seqüel·les marcades al cos...

La barca A estava liderada pel monitor veterà amb el Pau, el Toni, la Laura, el Martí, l'Oriol i el Roger; la barca B era la de les nenes (Adriana, Joana, Júlia, Helena i Aina) i l'inquilí del Blai, que no sabem com s'ho fa que sempre està rodejat de dones... I finalment, la barca C (la millor) era la de les nenes maques: Marta, Txell, Cristina, Míriam, Clara i Magalí amb el monitor Nacho. El rànquing de caigudes de la darrera barca el presideixen la Cristina, la Marta i la Magalí amb dos caigudes cada una, seguides per la Clara, i les campeones Míriam i Txell han sobreviscut sense cap caiguda.

Hem dinat al bar de la plaça major de Campo el pic-nic de l'Alberg on estem allotjats i el meu contacte, la Lourdes Martí, ex-cantaire de vent del nord, ens ha pagat les begudes i el cafè. Hi ha hagut un empat entre coca-coles i nesteas! (mai vist!)  Tot seguit hem anat cap a l'església del poble a fer la prova de so i apofitar per acabar d'assajar una miqueta. Hem iniciat la missa a les 19.30h amb la jota Templa Mañico. Cap a la meitat de la missa hem cantat Miserere i al final hem cantat Good news, ens hem sentit com un cor de negres amb el públic aplaudint al ritme! Sobre les 20h ha començat el concert i el repertori ha estat:

Albada

Niño dios d'amor herido

L'hereu riera

O magnum mysterium

Molt lluny d'aquí

La gavina

A l'horta del meu pare (dirigida pel Presi!)

El cant del poble (dirigida pel tresorer!)

Ton pare no té nas

En finalitzar el concert els nostres estimats veïns de campo ens han regalat una flor preciosa i tres coques que segur que estaran boníssimes! La Lourdes ens havia preparat uns entrepans de pernil salat i formatge ben bons per tots amb beguda inclosa que hem menjat tranquilament amb ells tot cantant a la mateixa plaça on hem dinat i prou grans com perquè encara ara hi hagi algú (ehh? Clara?!) que se l'estigui menjant. Vaja, un SOL de dona!

La tornada ha estat una altra fiestorra d'autocar amb remixos de grans temazos de la Britney Spears, Coldplay, La Oreja de Van Gogh, Pablo Alorán i Titanium amb gairebé tot Sinera donant-ho tot ballant free style, inclosos Roger Vicens i Martí Guixé amb passos de ball a lo Go-gos. Hem descobert la Marta Cros que s'ha desmelenao i s'ha marcat uns passos de reina del baile. Els àngels de Sinera (nosaltres), hem fet un solo cadascuna jo de Coldplay, la Magalí de La Oreja i la Clara del Pablo aquest que no coneix ningú jajja.

Ara ja hem arribat a l'Alberg i hem donat la bona nit a aquells valents que demà emprendran un viatge sense retorn al mont perdut. 

Bé, us deixem que anem a fer una sessió matineééé i a dormir prou hores per aprofitar el dia de demà que encara que la resta se'n vagin tant amunt la resta també tenim plans i farem activitats i buscarem un gorg i prendrem el solet i serem més guapos que mai, ja rebreu fotos!

Bona nit!

Cristina, Magalí i Clara.