Segon dia del viatge: Al bosc de Sherwood

Bona nit sinerus!! Avui d'aquesta crònica dels fets ens n'encarreguem en Roger Vicens i l'Oriol Casals. 

Volíem començar citant el nom de la cançó aragonesa que no recordaven les damissel·les encarregades de la crònica anterior. Es tracta d'un Jota molt eixerida anomenada Templa Mañico, que el Pau ens acompanya tocant-la amb la guitarrica, tota una novetat!! 

El dia ha començat matinet a la bona hora anant a Ainsa a fer un circuit de tir amb arc pel bosc. Després d'una breu i intensa explicació teòrico-pràctica del monitor, on ja s'endevinaven els millors tiradors de la coral, hem enfilat un estret camí del bosc en 4 grups. Però no eren pas dianes qualssevol, NO!  Si ens haguessin vist els ecoloxistes ens haguessin apedregat... L'activitat consistia en apuntar a unes feres enganxades en porexpan que s'hi posaven bé i no es movien ni un pam. La fauna era curiosa si més no: cabirols, óssos, galls fers, senglars, guineus i algun pit-roig de cama-lila. Hem arribat a tal punt de competició que hem decidit que el grup que perdia havia de netejar i desparar la taula del dinar.

Un cop dinats a l'Alberg (amb un salmó fumat que ha despertat simpaties en alguns dels presents...), hem fet un assaig ja de cara al magnífic concert que ens espera demà a Campo. Els flamants sots-directors de la Masia sinerenca (Martí i Roger) han près la batuta i al final fins hi tot l'Adriana ha tingut el seu moment estel·l·l·lar darrere el faristol. A la pausa hem jugat una estona al Tot s'hi val i a l'Assassí i a l'última hora del vespre hem acabat amb una altre assaig finalitzat amb el Meine Seele. Després d'un bon sopar ha tocat activitat de nit duta a càrrec per les 3 maries Adriana, Míriam & Marta Cros. Ha estat una vetllada esplèndida divida en 4 proves on cadascú ha demostrat el bo i millor del seu talent com a cantaire i artista de la faràndula. Menció especial reben el muntanyes del Canigó de l'Helena i el despelote de la Txell amb solo inclòs...

Aquí acaba la nostra crònica d'avui!

Demà més i millor.

Salut i pineta ;)

Roger i Oriol