L'estiu no seria estiu sense el viatge de Sinera

S'acaba l'estiu i per a alguns també les vacances, però tot passa millor després d'una setmaneta a Pineta amb Sinera! Quin viatge!

No es pot explicar el viatge en una sola entrada, per això ho farem en varies publicant les cròniques que diversos cantaires van escriure sobre el dia a dia a Pineta. S'anomenen "Les cròniques de Pineta" i esperem que les gaudiu!

Primer dia del viatge: l'anada

Bona nit sinerus!!! Aquí estem l'Helena i la Johanna redactant la crònica del 1r dia. Hem sortit de la plaça Joanic a les 8:45 amb un minibus familiar i acollidor. La primera parada, per esmorzar, l'hem fet abans d'arribar a Lleida i la segona en un poble, ja a l'Aragó, que es diu Ainsa. Cap a les 14h hem arribat a l'alberg de Pineta. Estavem completament envoltats de natura. Preciós.

Hem dinat al prat de davant de la casa, ens hem repartit habitacions de manera aleatòria (amb algun canvi per no fer coincidir germans) i ens hem acomodat. Els grups han quedat de la següent manera: trrrrrrrrr...  (redoble de tambors):

 - Oriol Casals, Martí, Marta Cros, Magalí, Clara Jorquera i Helena.

 - Joana , Roger, Laura , Cristina , Toni Jorquera i Míriam.

 - Júlia Gríful, Adriana, Blai, Pau Jorquera, Aina Capdevila i Txell.

Un cop dinats tocava assaig per parcials (nois i noies per separat) i hem après dues cançons aragoneses molt maques! Una popular aragonesa anomenada Albada i l'altra és una jota anomenada....no ens en recordem, però demà us en diem el títol! ;)

Després, el Roger i la Laura han organitzat un joc molt divertit de descoberta de l'entorn que ha acabat guanyant el grup groc (Oriol, Míriam, Helena, Clara). 

- Helena: El grup lila l'ha liat molt perquè anaven amagant les proves dels altres....eh Joana?! 

- Joana: mentidaa!!! erem el grup que ens merexíem guanyar!!! i el que hem après (el gurp lila) és que el porc senglar és un animal obníbor o obnívor que no està dins de la cadena tròfica!!!

Després hem sopat (prèviament hem cantat la famosa cançó que és diu La Gavina...em penso que no la coneixeu, no?) i després de sopar hem fet el joc de nit: GUERRA DE PETONS, on hem guanyat les noies, lògicament!!!!!! Les guerreres guanyadores tradicionals seguien a la seva línia, però també hem descobert nous talents com ara la forçuda Míriam, la guanyadora Johanna, la veloç Txell, la fugaç Clara i el lluitador Toni (que ha deixat feirdes de guerra a més duna donzella, per cert!)

En fi, aquí s'acaba el nostre primer dia. Demà, més i millor :)

Helen i Johanna

un petó, se us troba a faltar per aquí!