Sinera al descobert

Al llarg d’aquest any hem anunciat diverses vegades que la nostra coral celebra 45 anys. És difícil expressar amb paraules els vincles, els somriures, les vivències, els moment bons i els no tant bons que ha passat aquesta agrupació i la gent que l’envolta durant tot aquests anys. Però potser aquest sentiment, aquest record, va poder materialitzar-se el passat 16 de maig al concert de celebració del 45è aniversari. Reunits tots, cantaires, excantaires, director, exdirectors i públic a l’església del Remei de Les Corts l’espectacle es va convertir en una cerimònia, un homenatge a les històries viscudes. 

El concert va constar de dues parts. A la primera, la coral va cantar 2 peces de Vaughan Williams, Sweet Day i Oh mistress mine així com la cantata Rejoice in the lamb on es va fusionar conjuntament la participació de l’orgue, el paper de tots els cantaires i la interpretació dels nostres quatre solistes. La segona part va suposar el redescobriment de la nostra història com a coral amb la cantada de diverses cançons que han intervingut en la vida del cor al llarg dels anys, dirigides per exidrectors de la coral i en les quals es van sumar a l’actual coral alguns exmembres. Conjuntament vam representar els Cantares, Ave verum, Blue moon, i tants altres que han acompanyat la coral (algunes més properes, altres només familiars pels més veterans) i que esperem que ho segueixin fent.

 

Moltes felicitats, Sinera!