O míster mine, quin intensiu!

El cap de setmana 5 i 6 d’abril, Sinera vam anar a Can Mas, una casa de colònies situada a Torrelles de Llobregat. Ja tocava fer un dels nostres caps de setmana intensius per preparar el proper concert del maig vinent!

Hi vam arribar dissabte pels volts de la 1 del migdia i vam aprofitar la caloreta per dinar, descansar, prendre el sol, escoltar música i cantar i tocar la guitarra, una mica aliens a la feinada que ens tocava fer a la tarda… A les 4 va començar l’assaig. Gran part d’aquest es va centrar en treballar la cantata Rejoice in the Lamb de Benjamin Britten, però també vam fer una performance en petits grups de la peça “O mistress mine”, una de les Three Elizabethan Songs de Ralph Vaughan Williams, basada en les intervencions d’un bufó de La nit de reis de Shakespeare. Realment va sortir molt bé, o això creiem (tot i que no hem pogut veure externament els resultats i ens refiem de l’opinió del director) i va servir per entendre millor el missatge que transmet la peça.

Després de l’assaig i d’instal·lar-nos a l’habitació, vam sopar i vam fer un joc de nit (la sardina) on una persona s’havia d’amagar pel terreny o pel bosc i la resta de la coral l’havíem de buscar i amagar-nos amb ella (sense lot ni cap llum). Va ser molt divertit, tot i que alguns s’amaguen massa bé...

A partir d’aquí la coral es va anar dissolent entre els més desperts i els més dormilegues; uns se’n van anar a dormir i, dels que quedaven, uns seguien cantant i uns altres aprenien a ballar jotes, xotis i sardanes al ritme d'una minicadena.

Al matí següent, després d'un escalfament a l'aire lliure vam tenir un traspàs de cantaires, entre aquells que van haver de marxar i els que es van incorporar per a la sessió de treball de les 10. L’esperit cantaire i guitarrero, però, es va mantenir fins que, ja dinats, vam enfilar carretera avall tot cercant l’autobús de tornada a Barcelona.