Ja hem fet 45 anys!

El passat diumenge 23 de març vam celebrar un aniversari molt especial: Sinera ja fa 45 anys que canta! En motiu de la data vam organitzar la Diada de Sinera, amb un concert a la plaça del Nord de Gràcia (davant dels Lluïsos) acompanyats pel grup de grans de la coral El Virolet. Així, vam recuperar l’antic repertori, fent sonar al carrer cançons com An Irish Blessing o Lata d’Agua (per molt que el vent se’ns intentés afegir). Un cop acabat el concert, vam canviar l’uniforme de cantaire (que podeu veure a les fotografies i que està a la venda pel públic) pel de cuiners i vàrem muntar a la mateixa plaça un dinar amb els nostres espectadors, en què les mandonguilles van volar i la plaça es va encendre de riures.

A la tarda, els actes van continuar amb una sèrie de tallers que havíem preparat per a grans i petits de les famílies, amb murals, instruments musicals fets a mà o alguns tallers de “maquillatge” en què les cares de músics pintors i pintats van acabar ben barrejades en un bon batibull.

Finalment, no ens podíem acomiadar sense entomar un cop més les guitarres i cantar plegats -cantaires i públic- mentre s’escapolien les últimes hores de la tarda, juntament amb tants altres cantaires que fugien discretament per no recollir el sarau...

Reportatge fotogràfic d'El Virolet