#45èSinera, anyada i Diada

Enguany celebrem els 45 anys de la fundació de la Coral Sinera dels Lluïsos de Gràcia. I el nostre toc d'inici serà el proper diumenge 23 de maig amb la celebració del que hem volgut anomenar la Diada de Sinera.

Volem que sigui una festa de caire familiar, on puguem retrobar-nos cantaires actuals amb ex-cantaires, pares, amics, veïns, i començar a escalfar motors pel gran concert d'aniversari que estem preparant amb il·lusió pel proper 17 de maig. La d'aquest diumenge serà una Diada de Sinera on volem donar protagonisme als cantaires més grans de la coral infantil de la casa, El Virolet, aquells que aniran prenent el nostre relleu en els propers anys.

Aquí sota teniu el cartell amb tota la informació. I a l'agenda dels Lluïsos també trobareu més curiositats sobre l'acte. Estarem atents a les vostres fotos, comentaris i opinions al nostre Facebook i Twitter i en farem un seguiment mitjançant l'etiqueta #45èSinera.

Us convidem, doncs, a venir diumenge a la Plaça del Nord de la Vila de Gràcia a celebrar amb nosaltres la Diada de Sinera, amb un petit concert amb el grup de grans d'El Virolet, un dinar popular i unes activitats lúdico-musicals per a totes les edats!

Visca la Coral Sinera!!