Carnaval 2014

Com és tradició, els cantaires de la coral Sinera ens disfressem cada any quan arriba el dia de Carnaval. El divendres 28 de febrer vam començar l'assaig fent la vocalització ben puntuals, com sempre, però aquell dia era bastant temptador despistar-se mirant el "look" de les hippies, de la Sandy de Grease, del suricata d'El Rei Lleó, d'una monja moderneta o bé d'una crispeta i un gra de blat de moro, entre d'altres.

En acabar la vocalització vam començar a assajar i, si s'ha de jutjar per les mirades dels cantaires, es notava que tothom tenia ganes de fer pausa per poder comentar les disfresses. Però, com que es necessita una bona estona per organitzar la famosa desfilada del dia de Carnestoltes de Sinera, en comptes de fer pausa vam acabar l'assaig més d'hora que els altres dies.


Com cada any, ja sigui per parelles o individualment, hi ha molta originalitat amb les disfresses i això fa que sigui molt emocionant saber qui serà el guanyador! La passarel·la va amenitzar-la un gran presentador, en Toni Jorquera, i els concursants van desfilar amb molt d'estil. L'últim a sortir va ser el director, que va passejar-se amb tanta gràcia que si hagués anat disfressat hauria guanyat el primer premi!  

 

 

Tot i la insistència dels guanyadors de l'any passat (The muuus) per demostrar que eren els més ben disfressats, el cor va votar majoritàriament la parella de Minions (si no sabeu què són mireu la pel·lícula d'animació Gru, mi villano favorito). En definitiva, va ser una vetllada molt agradable que esperem que l'any que ve es pugui tornar a repetir.