Concert a Tàrrega

El passat diumenge 10 de novembre Sinera vam participar al XXVIè Cicle Coral de Tardor de Tàrrega convidats per l'Orfeó Nova Tàrrega. Vam oferir un concert a les 7 del vespre al Teatre de l’Ateneu de la capital de l'Urgell. Ha estat el primer a integrar totes les veus que s’han incorporat a la coral aquests últims mesos, més d'una quinzena. A més, el concert suposava tornar a portar a l‘escenari gran part del repertori propi de la coral juntament amb les cançons que han anat apareixent en els últims concerts, aglutinant diversos estils, tot plegat amb l'objectiu d'oferir una posada en escena de gran format.

L'acte va estar dividit en dues parts: la primera dedicada a la cançó catalana (amb obres com El Musclo, El Rossinyol o Senyor Sant Jordi) i la segona, a música d'arreu del món, on vam recuperar alguns dels hits i cançons de Sinera dels últims concerts (Duerme negrito, Mussungedi o la performance de The heavenly aeroplane).

El concert, però, va distar d’acabar-se amb els aplaudiments sobre l’escenari, ja que ràpidament es va traslladar al pica-pica que l'Orfeó Nova Tàrrega ens havia preparat -molt bo, per cert! En aquest context més informal i a petició dels cantaires targarins vam continuar amb més d’un bis i algunes cançons ja històriques de la nostra coral, amb un ambient més distès. Una rauxa que vam acabar traslladant fins les corbes de l’A-2, quan vam deixar enrere Tàrrega direcció Barcelona amb un somriure als llavis.