Festival Internacional Corearte

Aquest any la coral Sinera hem tingut el gran honor de participar al Festival Internacional de Cors Corearte Barcelona.Vam cantar el passat dijous 10 d'octubre de 2013 a la Parròquia de Santa Anna de Barcelona, conjuntament amb altres cors de l’altra banda del món. Aquestes corals són: la Coral Luz do Sol i la Coral ArtEncanto de Brasil, el Coro Niños Cantores de Morelos i el Coro Son 14 de Mèxic i per últim el Cor Infantil Corearte.

L’objectiu d’aquest concert era que tots poguéssim donar a conèixer una part de la nostra cultura a partir de la música. Com a coral autòctona, vam oferir un petit repertori de cançons tan catalanes com són “Senyor Sant Jordi”, “El rossinyol” i “L’hereu Riera”, així com també el mític “Musclo” i la mallorquina “Ton pare no té nas”.

Cal afegir també que enguany el Festival Corearte ha ampliat els seus horitzons i actuen també a França, concretament a Lyon. La Coral Cantiga dels Lluïsos de Gràcia ha participat en dos dels concerts que s’han celebrat allà. Felicitats!