Del Virolet...directe a Sinera

El passat diumenge 26 de maig vam celebrar amb el grup de grans d’El Virolet un concert molt i molt especial. Vam voler donar la benvinguda a l’estiu, al bon temps i també a la bona música!

Va ser un concert d’allò més bonic i alhora molt íntim, ja que moltes i molts cantaires de Sinera vam descobrir la música estant a El Virolet, de ben petits –alguns de nosaltres des dels 4 anys! Durant el concert vam poder reviure alguns moments d’anys enrere tot veient-los cantar. 

Pel que fa al repertori, tant un cor com l’altre vam oferir un conjunt de cançons d’arreu del món ben variades amb alguna coreografia inclosa! 

Del grup de grans d’El Virolet ens va agradar especialment el Dodi li d’Israel; el Kanbon palangak, un cànon molt bonic en euskera; la Cançó de bres per una princesa negra (quins records... snif snif); i el ja mític Shalom to you, my friend!

I pel que fa al nostre repertori també va ser d’allò més animat. En destaquem la brasilera Lata d’agua, la francesa Dirait-on i una cançó camerunesa eternament recordada per molts dels que vam anar el 2007 a França al festival Choralies com és el Mussungedi.

Va ser un concert d’allò més bonic, i realment va estar molt bé el fet de poder conèixer encara una mica més els cantaires del Virolet que d’aquí poc... passaran a Sinera!