Cap de setmana enSinerat

Aquest passat 9 i 10 de març hem marxat tot Sinera a fer un petit stage a una casa de colònies de Rubí. Hem pogut desconnectar però alhora hem fet molta feina. Val a dir que ha estat una experiència d’allò més positiva: ens hem pogut conèixer encara més els uns als altres i hem après nou repertori. Amb el bon temps que feia vam aprofitar dissabte per fer una sessió fotogràfica d’allò més professional, en podeu veure els resultats a la fotografia d'aquesta publicació. 

Cal destacar la vetllada de la nit on vam donar la benvinguda als nous cantaires de la collita d’enguany fent-los passar una mica de vergonya amb les tan nostrades novatades. Per acabar d’amenitzar la nit vam acabar entonant amb les guitarres...

Pel que fa al nou repertori, ens ha agradat especialment “El musclo”de l’Oltra amb la sorneguera lletra d’en Pere Quart. Ah! I també hem pogut repassar alguns clàssics de Sinera com “Lata d’agua”, “Mussungedi” o “Amor que tens ma vida”.

En fi, han estat un parell de dies d’allò més divertits!