El Prat 2014. Senyores, senyors, comença la feina

El passat dissabte 11 d’octubre, la Coral Sinera vam fer uns dels nostres caps de setmana de treball per preparar aquesta nova temporada plena de sorpreses. 

Contra totes les expectatives vam aconseguir finalment ser acollits a un alberg al Prat de Llobregat. El dissabte va començar de la següent manera: dinar de carmanyola que cadascú es duia de casa i descoberta de l'entorn. Les habitacions eren de 6 persones i els balcons estaven connectats cada dues. Quan ens en vam adonar va ser una gran sorpresa! Després d'això, assajar i assajar i assajar incansablement. Més tard, vam sopar. L'alberg ens va proporcionar menjar per el parell de cantaires vegetarianes que tenim! Una truita d'espinacs per llepar-se'n els dits! A la nit va ser moment de diversió i integració dels nous cantaires d'aquest any, és a dir, jugar al Psicòleg! Hi va haver moments molt divertits. Tot seguit, guitarra en mà i a cantar una mica més (no ens en cansem mai!). I a dormir que a l'endemà ens llevaríem ben d'hora ben d'hora ben d'hora! Sabeu perquè? Per assajar novament! I us preguntareu... perquè tant d'assaig? Doncs per preparar l’imminent concert al festival Corearte a Barcelona. De fet, la millor manera de comprovar el treball realitzat és que assistiu a  un festival que estem segurs que us encantarà. I, just abans de dinar, la cosa més divertida del cap de setmana: la renovació les fotografies de la coral, que podeu veure penjades al blog. 

Ja diumenge, assaltats pels mosquits durant la nit més llarga de les nostres vides vam anar al llarg del migdia desapareixent a comptagotes. Com qualsevol altre diumenge, vaja.