Luis Enrique, tu ets el més gran (i Sinera també)

Us ha semblat veure algun cantaire per TV3 últimament? Com és això? Doncs era un dijous al vespre quan de sobte sona el telèfon de la nostra presidenta. A l’altra banda? La productora de Crackòvia, a la recerca d’uns quinze cantaires per a un gag que sortiria al primer programa de la temporada.

Acte seguit, es va posar en funcionament el sistema de propaganda de la coral (el WhatsApp) per buscar cantaires que tinguessin temps per gravar. 

I l’endemà mateix estàvem 14 de nosaltres als estudis de Minoria Absoluta a l’Hospitalet de Llobregat per enregistrar. D'allà vam haver de córrer per arribar a temps a l’assaig (al qual va contribuir enormement la companyia de taxis de Barcelona). 

 

El dilluns vam tornar a plató per assajar i enregistrar el vídeo i la coreografia que haureu gaudit des dels vostres sofàs. Qui ho diria que per aconseguir que sortís tot com ho heu vist vam haver d’estar des de les dues del migdia fins gairebé de nit preparant-ho! Entre gag i gag també vam poder compartir moments divertits amb alguns dels personatges que van aparèixer al programa, just després de fer la nostra aparició estel·lar. Va ser una experiència realment enriquidora que vam gaudir enormement! Aquí teniu l'enllaç del programa sencer (apareixem en els primers minuts i espereu al final del gag que hi ha sorpresa!).

https://www.youtube.com/watch?v=Q7--8K8E-L0