Corearte 2014

El passat divendres 24 d’octubre vam tenir el plaer de participar en el festival de corals Corearte. 
És un esdeveniment on hem pogut participar els darrers anys i que es celebra a Barcelona, tot i que reuneix corals d'arreu del món hispanoamericà. Ens agrada molt participar-hi perquè és molt interessant veure barrejar-se en una estona tot un conjunt d'estils diferents, entre els quals el nostre. 

Així, vam contribuir-hi recuperant algunes de les nostres cançons més emblemàtiques (Senyor Sant Jordi o El rossinyol) i d'altres que també fa temps que ens acompanyen (Ton pare no té nas, L'hereu Riera) i alguna novetat en el nostre repertori (Nit de Vetlla). 

Després de la prova de veu i d'un petit assaig i xerrada als vestidors (amb un clar paral·lelisme amb una xerrada pre-partit) vam sortir a veure els altres cors amb els nervis i les ganes d'una nova primera vegada.  Tot i així, el concert va anar molt bé.

Esperem no haver decebut a qui va venir a escoltar el concert!