No ens podem treure el Carmina Burana del cap!

El cap de setmana 26 i 27 de setembre vam anar a la casa de colònies Can Rigol, a Begues, per fer un intensiu del Carmina Burana ja que ens l’hem de preparar de cara el 24 d’octubre que fem concert a Figueres, i el 8 de novembre a l’Auditori de Barcelona(ja quasi no queden entrades!).

Després d’arribar i d’haver esmorzat, vam començar el primer assaig de tres horetes. Al acabar l’assaig estàvem famèlics, així que vam agafar les carmanyoles i vam dinar en una carpa enmig de la natura. I clar, desprès de dinar ens va agafar a tots una mica de modorra... així doncs, alguns vam anar al poble a fer un cafè, ja que el Pol coneixia un bar amb terrasseta on feien una coca de xocolata boníssima i on alguns van poder debatre sobre política. Els altres, es van quedar a la casa escoltant Carmina Burana i fent migdiades. 

A dos quarts de cinc va arribar la Lorena, amb qui les noies vam poder treballar fins a les sis. Amb ella vam descobrir que no sabem fer abdominals, però també vam descobrir com millorar la nostra vida en certs aspectes.

Vam seguir l’assaig amb els nois fins un quart de nou, l’hora de sopar (sopa, truita i croquetes estupendes). Després de sopar, van aparèixer alguns pastissos per celebrar l’aniversari de l’Helena i la Far.

Com joc de nit, i ja que era el tema del cap de setmana, vam fer unes pre-eleccions sinerenques on va guanyar la CUP amb 15 vots. 

I com que som Sinera, no podien faltar els guitarreos i els cants de la nit, i intentar que ens deixessin entrar en una festa hawaiana de 50 anys, i una estoneta de bromes de mitja nit (incloent-hi  la pasta de dents, i l’habitació número 4 on hi passaven coses estranyes.)

L’endemà al matí ens vam despertar amb les portes i una paret plenes de fotos de l’Aina, ja que s’acostaven els seus 18 i els cadellets volien preparar-li una sorpresa.

A dos quarts d’onze, just quan començàvem l’últim assaig del cap de setmana, va aparèixer la Rocío, la dona que feia 50 anys, amb pastes salades per nosaltres.

Després d’una petita pausa, vam fer la obra de dalt a baix, amb l’Oriol fent solos entremig. Vam acabar l’assaig a tres quarts de dues, amb tots i totes molt satisfets de la bona feina que havien fet.

Un cop vam haver dinat i fet les motxilles, vam descansar una estona fins que vam agafar l’autocar per tornar cap a Barcelona a votar!