Carmina Burana

Aquest passat dissabte 24 d’octubre vam tenir el gran plaer d’interpretar el Carmina Burana al Teatre Municipal El Jardí de Figueres amb la Coral Cantiga, i diverses corals del Festival Internacional Corearte (Cobra Coral de Maringá de Brasil, Coro del Colegio de Escribanos de Córdoba i Coral Concuerdas d’Argentina, Ensamble Vocal Contrapunto i Grupo Vocal Crea de Méxic, i el Coro de Cámara Oscar Vargas Romero d’Equador), i no ens descuidem de la Coral Infantil la Flauta Màgica, de Figueres. 

I com alguns ja sabeu, en aquesta obra hi actuen solistes, els quals eren: Ulrike Haller (soprano), Jordi Domènech (contratenor) i Germán de la Riva Herrera (baríton).

A més, ens van acompanyar Daniel Garcia i David Malet als pianos i les Percussions de Barcelona. Tots nosaltres, dirigits per Josep Prats, director de Cantiga.

Vam fer un assaig al matí, i després vam tenir unes quantes hores de temps lliure que vam aprofitar per dinar, anar al Museu Dalí, fer una volteta per la ciutat i berenar.

A les 20:30h ja ens preparàvem pel concert, mentre escalfàvem la veu a fora del Teatre.

El concert, que va ser a les 21h, va ser una gran experiència per a tots nosaltres, ja que ens trobàvem en un escenari amb molta més gent de diversos llocs d’Amèrica Llatina, amb solistes magnífics que ens embadalien, amb una percussió i uns pianos que ens feien emocionar més, i amb un director magnífic que ens feia viure cada moment de la obra.

El proper 8 de novembre tornarem a representar el Carmina Burana, però aquest cop a l’Auditori de Barcelona, amb la Coral Cantiga i la Coral Sant Jordi, i la Banda Municipal de Barcelona. Ens dirigirà Salvador Brotons, i l’Anna Feu (soprano), Jordi Domènech (contratenor), i Lluís Sintes (baríton), en seran els solistes.