Ja ho tindríem (i quin plaer!)

I com ja sabeu en l’última crònica us explicàvem el Carmina Burana que vam fer a Figueres, i aquest vegada, escrivim per dir que el passat diumenge 8 de novembre va ser el gran dia: el Carmina Burana a L’Auditori!

Va participar-hi la coral Cantiga, coral Sant Jordi, i nosaltres, la coral Sinera, amb Anna Feu com a soprano, Jordi Domènech de contratenor, i Lluís Sintes com a baríton. Tots nosaltres acompanyats de la Banda Municipal de Barcelona, i dirigits per Salvador Brotons.

Durant la setmana del concert vàrem fer unes 9 hores d’assaig: dimarts i dijous al vespre, i dissabte al matí. Alguns refredats, altres cansats de la setmana, però tots amb moltes ganes de cantar i d’esforçar-nos al màxim tot esperant que arribés el diumenge.

I el dia va arribar. Mentre ens arreglàvem als camerinos es notaven els nervis  a flor de pell per les ganes d’ensenyar al públic tot el que havíem après, i les ganes que gaudissin tant com gaudíem nosaltres cantant. Quan vam ser a l’escenari, realment era impactant: L’Auditori ple de gom a gom, sense cap seient buit. Aquest fet va ser molt gratificant, ja que ens sentíem compensats per la feina que havíem fet, veure que tanta gent volia escoltar el Carmina Burana era una sensació increïble. I vam cantar. I va ser màgic. Vam gaudir moltíssim, i després d’haver sentit els calorosos aplaudiments del públic, vam acabar de saber que havia anat bé. La gent també havia gaudit amb nosaltres.

Seguim molt contents, i amb ganes de repetir una experiència tant increïble com aquesta.

Gràcies a tots i totes que vau venir a sentir-nos, o que d’alguna manera o altra heu estat al nostre costat en aquests moments tant increïbles!