Concert de Nadal 2015

El passat diumenge 20 de desembre, vam fer el tradicional concert de Nadal juntament amb la coral infantil El Virolet, que són com els nostres germans petits, i una coral convidada de la Sènia.  

Després que cantessin les xinxines, els violoncels ballarins, els mitjans, i finalment, els grans i la coral de la Sènia, va arribar el nostre torn amb l’Oriol com a director, i a partir d’ara, també el Toni. Vam cantar Les bèsties al naixementEn Belén tocan a fuego, i Condombe de San Baltasar. Aquesta última cançó la vam cantar amb molt de ritme al cos, tot i que som una mica tímids i a vegades ens costa, però ens encanta. I, en aquesta mateixa cançó, el públic ens va ajudar molt, ja que va fer de solista d’una lletra i d’una música MOLT complicades! 

Finalment, totes les corals, vam cantar conjuntament Ha nascut el Déu infant, en honor a Manuel Oltra.

A banda del que vam cantar, Sinera va sortejar dues paneres i un pernil com cada any. Recordeu que hi ha tres tires per fer la rifa? La vermella, la salmó, i la blava. Doncs aquest any vam tenir un problema: se’ns van acabar les tires. Què vam fer? Vam córrer a agafar paper de partitura per fer més números (amb bolígrafs del color del paper, per no confondre). I... una panera i un pernil van tocar a pares i mares de Sinera! (i, en fi, que compartir és viure, i viure és estimar ;) ). Per cert, els que no vau guanyar res, no us preocupeu, desafortunats en el joc, afortunats en l’amor!

Fora bromes, us demanem disculpes per no haver imprès prou números de la rifa, de cara a l’any que ve, en farem tres o quatre vegades més que aquest any per tal que això no torni a passar.

Esperem que gaudíssiu del concert i, com sempre, us agraïm a tots i totes que vinguéssiu a escoltar-nos!