Carnestoltes

Com cada any, els i les cantaires de Sinera vam rebre un missatge del Rei Carnestoltes on hi deia que havíem de disfressar-nos divendres a l'assaig i, que qui no vingués disfressat, una penyora havia de pagar. 

Aquest any en Blai la panyora va pagar, i amb un bon Hallelujah ens va deleitar. 

Vam assajar fins les 23h i després vam començar la desfilada. 

Aquest any vam veure grans disfresses: des dels nans de la Blancaneu (que es van emportar el premi de la nit), passant per la Fa(r) Mulán, la noia de Charlestone, l’ONG Salvem els Pandes (amb dos pandes adorables i una activista molt colorida), un pingüí i un elefant vinguts de Gelidesert, una ratolina i una gata amiguetes, la Gippie (una hippie molt real), un punk molt rebel, una personatge de Doctor Who amb tornavís sònic i tot, dues noietes indefinides però molt divertides, un infermer que ens va animar a cantar Fil de Llum, dues partitures molt bufones que vam acabar cantant (La Gavina i Senyor Sant Jordi, mítiques nostres), un parell de lleones, un avi la mar d'eixerit (amb talc al cabell), una noia rebel en contra del 21% d’IVA de la cultura, un director amb unes antenes de Rudolf molt nadalenques i, per acabar i de manera improvitzada, un volcà de la Garrotxa que amb els seus versos ens va animar a tots a anar-lo a visitar aquest estiu. 

S'ha de dir que a Sinera tenim un gran esperit "carnavalero", i que tenim bones pensades! Així doncs, fins l'any que ve, Rei Carnestoltes!