Qui deia que el cap de setmana servia per descansar?

El cap de setmana del 18 i 19 d’abril, ens vam reunir les sis corals joves de Catalunya. Raó? Quina una en portem de cap?  Doncs estem organitzant, conjuntament, un cicle de concerts pel proper maig. Guiats per la batuta del director i compositor belga Johan Duijck, vam passar-nos tot el dissabte i diumenge al matí preparant aquelles obres amb les què us delectarem properament. Entre “catastroph” i “catastroph” la cosa va avançant. 

Aquests dos dies també han servit perquè comencem a conèixer-nos entre les corals (val a dir que unes guitarres i un cançoner poden obrar miracles). Pràcticament, ja ho tenim enllestit! Així que espereu el proper dissabte dia 16 de maig, ja que és el primer concert dels 3 dies de gira. Us convidem a sentir-nos, si us ve de gust clar! No hi ha excuses ja que, durant els 3 dies de concerts, qui vulgui podrà disposar de seient, n’hi ha per tothom. 

Fins aviat!