Compartim concert amb el Cor Vèrtex

Aquest passat divendres 20 de maig, les sineres i els sineros vam desfilar cap a Sabadell, alguns amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i uns altres amb cotxe, on ens esperaven el Cor Vèrtex, una coral de joves de l’Escola Pia de Sabadell dirigida per Marc Reguant. 

Quan hi vam arribar, les dues corals ens vam presentar i tot seguit vam començar a escalfar les veus. A continuació, vam assajar junts les dues cançons comunes (Amarraditos, i La puerca) i després de veure que sortien molt bé, cada cor va tenir temps d’assajar les seves peces i ens vam anar preparant pel concert.

Els primers en sortir a l’escenari van ser els del Cor Vèrtex, que ens van deleitar amb peces com Adiemus, Vestida de nit, o el Nessum dorma (Turandot). Després, la Coral Sinera vam sortir amb peces com Guantanamera, Adiós Nonino, o Azulao. Un cop vam acabar el nostre repertori, el Cor Vèrtex va pujar a l’escenari i, finalment, vam interpretar les dues peces comunes. De tants aplaudiments que vam rebre vam repetir La puerca dos cops! I un cop acabat el públic encara en demanava més!

Els dos cors vam gaudir molt i molt d’aquest concert, esperem que el públic també! Estem molt contents i ens fa moltíssima il·lusió que poguéssim participar en el segon concert que feia el Cor Vèrtex com a coral. Creiem que tots tenim ganes de tornar a fer un concert conjuntament.

Gràcies a totes i tots per acompanyar-nos, escoltar-nos, o cantar amb nosaltres!