Sant Jordi 2016

Aquest Sant Jordi, com ara ja fa uns anys, ens vam organitzar per muntar una paradeta de roses als Jardinets de Gràcia. Alguns de nosaltres es van encarregar de la logística, d’altres van fer uns cartells molt xulos, i altres van anar a buscar a les roses i les van preparar perquè fessin molt de goig! 

Com que queia en dissabte, vam començar a muntar la parada a les 7 del matí, una hora abans que els altres anys. També es va notar que era dissabte perquè en les primeres dues hores hi havia molt poca gent al carrer, i encara menys gent disposada a comprar roses. Però això va anar canviant, a mesura que anava avançant el dia, anava apareixent més i més gent, i nosaltres ens anàvem animant a cantar cada vegada més, i fins i tot vam improvitzar un  cartell en el qual hi vam escriure unes quantes cançons per tal que cada persona que comprés una rosa pogués triar quina cançó volia que li cantéssim. 

Va ser un dia molt bonic, però també molt cansat, ja que molts de nosaltres vam estar hores a la paradeta. Però ens ho vam passar molt i molt bé, ja que en un dia com Sant Jordi, es respira amor i felicitat, i a més, nosaltres vam poder estar junts i i seguir cantant com sempre. A més a més, vam aconseguir vendre totes les roses que teníem!

Així doncs, gràcies als que ens veu comprar roses, als que veu venir a veure’ns, els que ens veu escoltar cantar, i també als que no veu venir, però que ens seguiu dia a dia!