Homenatge a Manuel Oltra

Com cada any el passat 19 de juny es va celebrar Sant Lluís amb un gran concert. Totes les corals de la casa: els Virolets, el Cor Gregal, Vadegospel, Vent del Nord, La Fuga, Cantiga i Sinera vam fer el concert a l'Espai Fontana.

 

Aquest cop, el concert estava dedicat al compositor Manuel Oltra que va morir el passat setembre. Per aquest motiu, les corals de la casa vam cantar cançons harmonitzades pel mestre, una petita mostra del llegat musical que va deixar en el món coral.

El concert va començar amb els més petits les Xinxines de Virolet i un cop van cantar tots els Virolets, va continuar Sinera amb l'Ave Maria tradicional mallorquina arrenjada per Oltra i el Guantanemera de Joseíto Fernández arrenjat per Mario Esteban. Després va ser el torn de les altres corals. Per cloure el concert, totes les corals vam interpretar Margarideta d'Oltra.

Un cop més estem molt contents d'haver participat al tradicional concert de Sant Lluís. Esperem que gaudíssiu molt i moltes gràcies per acompanyar-nos!