Festival Corearte 2017

Divendres dia 20 d’Octubre vam participar com a coral Catalana al festival de Cors Corearte a l’església Mare de Déu del Roser de l’Eixample. Des del 2007, el festival Corearte promou anualment a Barcelona una trobada de cors de referència mundial, en la qual hi han participat cors dels EUA, Romania, Uruguai, Veneçuela, Mèxic, Colòmbia, Puerto Rico, Espanya, França, Noruega, Grècia , Rússia, Perú, Xile, Paraguai, Equador, Islàndia, Brasil i Catalunya.

El concert de Barcelona d’aquest any hi vam participar tres corals, el Coro Infantil San Ignacio Recalde School de Lima Perú, d’Uruguay el Coro del Liceo Nº1 de San Carlos i nosaltres, la Coral Sinera.

 

El concert va ser molt enriquidor, ja que sempre és interessant sentir diferents cors i, sobretot, poder compartir cançons tradicionals de cada país acompanyades de piano, guitarres, cajons i d’altres acompanyades de coreografies!

Al final del concert, les tres corals juntes vam poder gaudir d’un agradable berenar pica-pica on no hi va faltar la música!