Festival CJC a Igualada

El passat cap de setmana del 7 i 8 d’Octubre va ser un cap de setmana mogudet per Sinera... Igualada ens esperava!

Dissabte ben d’hora vam agafar l’autobús i amb un no-res ja érem a Igualada. El fred ens va rebre però només començar el taller de música Catalunya XXI amb el director Pablo Larraz, ens va passar! Juntament amb la coral Albada, vam fer un assaig ben profitós i vam poder treballar molt bé enriquint-nos de l’experiència del Pablo.

A l’hora de dinar ja ens vam començar a fer a l’idea de la quantitat i varietat de cantaires que hi havia de tot Catalunya i fins i tot hi havia la coral ReVoice, coral internacional oberta a cantaires de tot el món! Però això sí, tots teníem en comú les ganes de passar un cap de setmana cantant i passant-nos-ho bé.

A la tarda hi va haver diversos concerts per tot Igualada i nosaltres vam anar d’un concert a un altre escoltant les altres corals acompanyats per la Coral d’Igualada que anava fent cantades pel carrer. Després d’aquesta tarda musical vam anar a sopar i aquella nit vam dormir juntament amb tots els altres cantaires al poliesportiu del poble. L’endemà al matí, tot i estar una mica cansats, vam fer l’últim assaig i cap a mig matí vam anar a escoltar el concert que oferia la coral ReVoice.

I per fi va arribar la tarda! Amb moltíssimes ganes vam anar cap a l’Ateneu Igualadí, tot lluint la samarreta blanca del Festival de Corals Joves de Catalunya. A dos quarts de set el concert dels tres tallers va començar! El taller de Pablo Larraz vam ser els segons en actuar, abans i després van ser el taller de Basilio Astulez amb la Coral del Conservatori de Sant Cugat i la Coral Juvenil Xalest d’Igualada; i el taller de Michèle Alderete amb el Cor Jove de l’Orfeó Atlàntida, Roig Korai, Conjunt Vox-art, Cor Jove Joventus Unides i el Cor Jove Contrapunt.

El repertori dels tres tallers va ser molt variat i vam acabar molt contents de veure l’impressionant treball que s’havia fet en cada taller. El concert va ser tot un èxit!  

Vam estar molt contents d’haver passat aquest cap de setmana tots junts, fent pinya i gaudint de la música.

Foto de Corals Joves de Catalunya

Foto de Corals Joves de Catalunya