La Sibil·la

El passat 28 d'abril com cada any per aquestes dates va passar un fet impactant a Santa Maria del Mar... Què creieu que va passar? Provem-ho amb unes pistes... Us descrivim una mica com va ser, a veure si ho endevineu...
Un llarg instant en el qual l'església es queda pràcticament a les fosques. Hi ha un ambient força tens, saps que passarà alguna cosa. Un silenci en el qual costa sentir-s'hi còmode, i que, just quan creus que, bé, que t'hi podries acabar acostumant, va i el ritme d'uns timbals que no saps ben bé d'on surten t'espanten, i sents com ressonen per tota l'església i la van omplint. No deixen de marcar un ritme que seguiran uns nois i noies vestits de negre i amb una espelma a les mans, caminant pel passadís central de l'església.
Un cop es col·loquen a les escales de l'altar, apareix; contrastant amb el negre que porten, una dona amb un vestit blanc que no deixa indiferent... És a partir d'aquí quan, a través de la música i les lletres pots arribar a imaginar-te que ets a un altre segle.

Què? Ja sabeu de què es tracta? Com ja deureu haver endevinat, va ser la sibil·la! Una nit màgica vam co-protagonitzar nosaltres, els cantants de Sinera, l'Àngels Graells; la sibil·la i tots els músics que hi van actuar... Una nit on antigues cançons van ressonar per les parets de Santa Maria del Mar!


Com ho veieu? Us atreviu a venir-hi l'any que ve? Estem expectants perquè arribi aquest momen i puguem tornar a actuar un altre any més a la Sibil·la i sobretot, us hi estarem esperant!
Esperem que us agradi!