Sant Joan de Vilatorrada

El divendres 17 de Novembre no vam fer assaig… i sabeu per què? Vam fer un concert a l’Escola de Música de Sant Joan de Vilatorrada!

Vam quedar a la tarda a Joanic per agafar l’autocar que ens va portar fins allà. L’autocar era tan gran que cada persona podia disposar de dos seients! Per a fer el viatge més entretingut i familiar, l’Oriol va proposar que la junta es reunís durant el trajecte per acabar de concretar alguns temes i així qui volgués hi podia participar.

Un cop vam arribar allà, vam deixar les nostres coses i corrents vam anar a fer prova de so al lloc on havíem de fer el concert: una capella molt bonica i acollidora que ens va deixar a tots i totes amb la boca ben oberta!

Va arribar l’hora del concert i vam començar cantant Ubi Caritas i O sacrum convivium i després ja vam anar alternant diferents cançons tradicionals Catalanes i Sudamericanes del repertori del nostre CD.

 

Desprès del concert ens havien preparat unes coques boníssimes que ens vam menjar amb moltes ganes! I en acabat, ja vam tornar a l’autocar cap a Barcelona!

Estem molt agraïts per haver pogut fer aquest concert, esperem poder repetir ben aviat!