Cap de setmana a Llinars

El passat cap de setmana del 20-21 d'octubre vam anar a la casa de colònies Cal Mogent de Llinars.

Van ser uns dies de conèixer-nos, ballar, i gaudir fent música.

Vam quedar a la plaça Joanic, i vam fer via cap a la casa en cotxe. Un cop allà, vam conèixer l'espai que compartiríem durant el cap de setmana i ens vam instal·lar. Però de seguida va arribar l'hora de posar-nos mans a la feina i començar a preparar les peces que farem en els propers concerts. Durant l'assaig, vam poder fer algunes dinàmiques que habitualment no podem fer, i de les que vam gaudir molt. Vam fer alguna pausa per esmorzar, però l'assaig va durar ben bé fins a les 14.00h!

En acabar l'assaig, vam fer un bon dinar de pícnic en la millor companyia. I com no podia ser d'una altra manera, vam acabar amb el cançoner i la guitarra a les mans, cantant les cançons que més ens agraden.

I a la tarda, altra vegada a assajar. Vam aprofitar que la Isabel podia estar amb nosaltres per avançar el repertori al màxim. Va ser un assaig intens però ben aprofitat, interromput per un berenar d'allò més apetitós.

I després de l'esperat sopar va arribar la gresca! La comi d'activitats va organitzar una nit ben sonada. Vam començar amb algunes dinàmiques de cohesió, en què els novells i les novelles vam tenir un tastet per part dels veterans. Vam fer jocs per equips, vam ballar folklore català, vam xerrar, vam cantar, i vam divertir-nos molt, això està clar!

Diumenge després d'esmorzar ens vam reunir per compartir amb tots i totes les cantaires el funcionament de la coral i la junta. Vam establir la funció de tots els rols i comissions, i vam fer algunes propostes de canvis que sens dubte ens ajudaran a seguir millorant.

El dinar va estar boníssim, i però ben aviat va arribar l'hora de tornar cap a Barcelona. Marxem amb molt bon record, però esperem poder fer-ne molts més i poder tornar a passar un cap de setmana plegades ben aviat!