El 2017 comença així

A la coral Sinera ja hem començat el segon semestre! Ens vam retrobar el divendres 13 de gener, plens d'energia i il·lusió per arrencar el nou any.

A les 18h ens vam reunir davant d'El Casalet, un espai de gent gran del Guinardó, on cada any ens esperen per escoltar el nostre concert nadalenc. El repertori va constar de nadales populars catalanes com el Noi de la mare o el Fum, Fum, Fum però també de nadales sudamericanes que van provocar més d'un somriure al nostre públic.

Sota la direcció del nostre sotsdirector Toni, vam aconseguir un ambient de caliu i alegria durant el concert que va culminar en un berenar deliciós, organitzat per els membres del Casalet. Com cada any, vam sortir amb la panxa plena i molt contents.

Però aquí no s'acaben les emocions del dia perquè a Lluïsos de Gràcia ens esperava un moment de nervis, expectatives i pistes no resoltes: l'amic invisible.

Pistes senzilles, d'altres més complicades i, sobretot, molt temps per pensar va fer que cada cantaire acabés endevinant qui era el seu amic o amiga invisible. Tots vam poder obrir els nostres regals i agraïnt-nos uns als altres pels detallets va arribar l'hora de sopar.

Com que som molt organitzats, la comissió d'activitats havia avisat prèviament sobre qui havia de portar què per tenir un bon sopar. I així, va ser: primers i segons plats deliciosos, i unes postres per llepar-se'n els dits!

Quan ja no quedava cap engruna de pastís, vam recollir i ens vam acomiadar amb ganes de retrobar-nos divendres vinent. Ara sí, a treballar!