Carnaval 2017

Aquest any el carnaval a Sinera va caure el dia 24 de febrer! Tot va començar unes setmanes abans al rebre una misteriosa carta a la bústia de Lluïsos... Era la carta del Rei Carnestoltes i aquest cop venia amb una petita condició: Ens demanava que tots i totes les cantaires portéssim algun toc verd a la nostra disfressa i així ho vam fer!

El dia desitjat tot va anar rodat!
Per la passarel·la sinerenca hi vam poder veure la següent varietat disfressil:

Uns extraterrestres que venien a buscar el seu amic E.T a la terra, un equip de doctors molt coordinat que ens van sorprendre amb una injecció d'aigua que ens va deixar ben molls, una colla de pallassos molt curiosos i la senyora i senyor pallasso, un militar molt entrenat, els personatges de la pel·lícula La la land acompanyats d'un premi Oscar, una collita de maduixes i síndries i finalment un plat blanc pla que ple de pebre negre estava...i per poder-lo treure, fregant-ho amb una baieta i una bona gota de fairy va poder marxar!

Després d'una votació a mà alçada, els finalistes van ser els personatges de La La Land i les fruites que finalment van decidir compartir el premi, un sopar al bar de Lluïsos!

Iiiii fins aquí el carnestoltes d'aquest any, a veure amb què ens sorprèn l'any que ve...