Homentatge a Ennio Morricone i Nino Rota

Les meravelloses bandes sonores composades per Ennio Morricone i Nino Rota han emocionat a molts entusiastes del cinema durant dècades. 

Aquests darrers mesos, melodies com ara "Once upon a time in the West", "Novecento" i "The good, the bad and the ugly" han estat en repetició en ment i boca dels cantaires de Sinera.

Conjuntament amb l'Orquestra Simfònica del Vallès i la coral Cantiga hem pogut tornar a donar vida en directe a aquests grans clàssics de la gran pantalla, emocionant al públic una vegada i una altra.

El resultat de tots els assajos, el muntatge audiovisual, el joc de llums i, és clar la immensitat d'una orquestra simfònica, ha acabat éssent clarament en un elixir per a poder fer que la gent es tornés a enamorar de la cultura.  

La roda de concerts d'aquesta temporada ha estat intensa, passant dos cops pel magnífic Palau de la música, per l'auditori de Terrassa, el teatre de la Faràndula de Sabadell, l'auditori de Sant Cugat i finalment, però no menys important, el teatre de la Passió d'Olesa de Montserrat.


Poder ser partícip d'un projecte multitudinari i, a més a més, que fusiona dos grans pilars de la cultura; la música i el cinema, és una gran experiència i que no oblidarem mai.  

Encara ara podem escoltar aquell solo d'harmònica que ens transportava al vell oest.